timmon24 Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2011 Witam Mam problem z programem KM player podczas jego używania kilka razy powtórzył się błąd acces violation at adress 005477765 in module km player . Oglądam sobie film i na raz wyskakuje mi x 20 powyższe okienko internet się rozłancza i pozostaje reset kompa Z początku miałem podobny problem ale przeskanowałem komputer okazało się ze miałem wirusy teraz też skanowałem ale nic nie znalazł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2011 Sprawdź pamięci przy pomocy Gold Memory (lub ostatecznie Memtest dla DOS) oraz dysk przy pomocy HD Tune. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2011 wczesniej mialem pod komputer podlaczone 2 dyski wd cavier 1 z niech który padł był rok starszy od tego który jeszcze Funkcjonuje. Ktoś pisał że programy dignostyczne sprawdzające zywotnoś dysku kłamią no może i tak jest bo jak wytłumaczyc że oba dyski mialy ok 85 % zywotnosc i stan dobry skoro jeden padl z powodu bad sektorów .OK odpale wspomniane przez ciebie programy i zdam relacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2011 Nie patrzy się na procenty, ale na to: S.M.A.R.T. (informatyka) – Wikipedia, wolna encyklopedia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2011 test dysku wyszedł pomyślnie ,pozostaje mi jutro jeszcze odpalić z dosa memory test Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...