tronnk Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2011 Witam, zakupiłem wszystkie częsci z zestawu Zestawy komputerowe na Maj 2011 | PurePC.pl za 2050 z minimalnymi różnicami ponieważ mieszkam w tym momencie w USA i np ram firmy goodram jest tutaj niedostępny. Więc zakupiłem wszystkie podzespoły, włożyłem płytę główną procesor itp itd, wszystko pięknie ładnie, ale podczas uruchamiania komputera wiatrak w zasilaczku jak i na płycie głównej włącza się na chwile (1,2 sek) i następnie zatrzymuję się. Zastanawiam się czym może to być podyktowane, ponieważ na płycie głównej zapala się zielona lampka w prawym dolnym rogu, z zasilacza podłączyłem wtyczkę zasilającą płyę główną (tą szeroką) i jedną 8 pinową. Jeżeli macie jakieś pomysły co do tego co zrobiłem nie tak bardzo proszę o podpowiedzi, ponieważ nie mam pojęcia co się dzieje. z góry dziękuje i pozdrawiam 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2011 Sprawdź konfigurację minimum tj. Zasilacz, mobo ze zintegrowaną grafiką, jedna kość pamięci, procesor z chłodzeniem. Jeśli nie przyniesie to efektu, sprawdź poza obudową i na drugiej kości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...