qhash Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2011 szukam filmu z aktorami, renderowanego, dokumentalnego, fabularnego, z gry - obojętne - w którym jest scena jak w temacie, czyli król/namiestnik inna ważna osobistość piszę list, pieczętuje (to jest ważne dla mnie) i potem daje komuś, żeby zawiózł czy cokolwiek tam ma z tym zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2011 http://www.youtube.com/results?search_query=wax+stamp&aq=f Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2011 (edytowane) W pierwszym sezonie Rzymu w którymś z odcinków (niestety nie pamietam dokładnie którym :?) jest dokładnie taka scena. Edit: O, widzę, że inny forumowicz już mnie wyprzedził. Edytowane 23 Maja 2011 przez ivanov Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qhash Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2011 ee dzięki .. i chyba jednak Cie nie wyprzedził, bo tam są tutoriale. mi właśnie chodzi o konkretną scenę - pisanie listy, zaklejanie i przekazywanie do wysyłki. sprawdzę też rzym, dzięki Ivanov, dzięki też za link Djsilence, może też skorzystam. Jak ktoś ma jeszcze pomysły, to temat się nie wyczerpał - zawsze może być scena lepsza i gorsza i już mam wybór :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...