wilczek Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Czy możecie podzielić się swoimi uwagami na temat SDI. Chodzi mi szczegulnie o prędkość ściągania plików. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Czy możecie podzielić się swoimi uwagami na temat SDI. Chodzi mi szczegulnie o prędkość ściągania plików. :) Uogolniajac : do d***y czasem bywa ze i 10 - 13 kilo leci, roznie z tym bywa. Generalnie to lepsze od modemu, mimo cieniutkich transferow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Mam SDI od września, przedtem miałem modem. Biorąc pod uwagę, że nie płacę już rachunków po 500 zł jestem bardzo zadowolony :D Co do prędkości to w sumie nie jest tak najgorzej. Do latania po stronkach nadaje się świetnie, do ściągania np filmów też nie takie najgorsze. Trzy, cztery noce na DC i jest :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 ok dzięki ale mam jeszcze jedno pytanko :) Chodzi o to że w nieORT: ORT: ORT: kturych miastach np. Szczecin strasznie narzekają na to że często coś się wywala i przez kilka godzin nie mają dostępu do neta. Czy ktoś z Wrocka może wypowiedzieć się jak to jest w naszym mieście :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Ja mam SDI ale jest to ISDN 1,6 Mbps(czy jakoś tak) I nie nażekam mam co najmniej 15kb/s Transfer Ale czasem 456 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 z tego co mi wiedomo to SDI czyli HiS udostępniany przez TPsa ma max 115.2 kbps. A ISDN to całkiem co innego i wątpie byś miał na nim 1,6 Mbps. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kane Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 U mnie transfer prawie zawsze pomiedzy 10.6 a 13.5 kb/s, a ping w UT 50-70 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 W winXP można zmieniać prędkość połączenia a ja mam 916 na 1 lączu a na 2 mam 1,6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 U mnie transfer prawie zawsze pomiedzy 10.6 a 13.5 kb/s, a ping w UT 50-70 :)U mnie identycznie. Tylko, ze gram w q3 :) Ale ten UT2 juz mnie kreci :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 a u mnie średnio 9 kb/s :( i niedość tego to koles podłączył do tego hisa 10 osób :evil: pogieło klienta do reszty ale co zrobic lepsze to niż modem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Ja mam SDI ale jest to ISDN 1,6 Mbps(czy jakoś tak) I nie nażekam mam co najmniej 15kb/s Transfer Ale czasem 456 heh Ty to masz chyba bujna wyobraznie :P No ale nic ! Ja tam mam neostrade ! i polecam :) 512kb/s to juz tak konkretnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 W winXP można zmieniać prędkość połączenia a ja mam 916 na 1 lączu a na 2 mam 1,6 Dobre dobre ! :D Ale pokulalem : :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 W winXP można zmieniać prędkość połączenia a ja mam 916 na 1 lączu a na 2 mam 1,6 Sorry a czy w tej bajce był smok? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 libero ma racje. neostrada to w tej chwili najlepszy wybor lacza :> miesiecznie ze 180 pln za lacze pol megowe, to jak za darmo :D koszty instalacji tez nie sa strasznie drogie (kolo 800??). jak sie walnalem z cenami to mnie poprawcie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Kurcze szkoda ze wczesniej nie wiedzialem ze mozna zmienic predkosc lacza w windowsie. jak mialem modem moglem sobie ustawic 1 mbit, cholera.. Eh czlowiek cale zycie sie uczy i glupi umiera ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 libero ma racje. neostrada to w tej chwili najlepszy wybor lacza :> miesiecznie ze 180 pln za lacze pol megowe, to jak za darmo :D koszty instalacji tez nie sa strasznie drogie (kolo 800??). jak sie walnalem z cenami to mnie poprawcie :) :) :D :lol: smieszny jestes KyCoL. w neostradzie za 512kb/s placisz miesiecznie 426,93 zl :D , a koszty instalacji 266,43 zl. ja nie dowierzasz to sam sprawdz http://www.tpsa.pl/dom/neostrada/cennik.php?menu=b Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 libero ma racje. neostrada to w tej chwili najlepszy wybor lacza :> miesiecznie ze 180 pln za lacze pol megowe, to jak za darmo :D koszty instalacji tez nie sa strasznie drogie (kolo 800??). jak sie walnalem z cenami to mnie poprawcie :) Tia to najlepszy wybor ! ja niestety za instalke placielm 130 zl i 440 abonament ! Ale i tak ta nowa oferta jest kuszaca ! kolega wywalil 900 zl za radiowke i placi za 128kb/s 100 zl ale to jest na moj rozum przegiecie :) ale to juz nie jego wina ze niekture centrale tpsa nie maja mozliwosci technicznych :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 :arrow: tez mam SDI i transfer do 11 kb/s :( . czekam teraz na Neostrade+ ktora bedzie o wiele tansza od obecnej Neostrady. z nieoficjalnyc zrodel wiem ze beda dostepne dwie predkosci 1 mb/s i 512 kb/s. jak narazie wprowadzono tzn. 'neostrade dla firm' i jest bardzo zadawalajaca. nazywa sie 'dostep do internetu DSL' i za 512 kb/s 299 zl netto miesiecznie, a za 1 mb/s 649 zl netto. a zreszta sami zerknijcie http://www.tpsa.pl/biznes/msp/dsl/ (tam sa wszystkie szczegoly). :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Mam około 10 kbs - 12 kbs i tylko raz m go odłączyli na 2 godzinki. Ja mam SDI ale jest to ISDN 1,6 Mbps(czy jakoś tak) I nie nażekam mam co najmniej 15kb/s Transfer Ale czasem 456 A ja mam SDI, ale to jest ADSL 10 Mbit. I nie wiem ja zwiększyć prędkość w tym XP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 ja tam mam przez kablowke CHELLO i predkosc 512kb/s :) w ciagu jednej nocki sciagnalem na dc 3 cd.... a dokladniej microsoft flight simulator 2002 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 :) :D :lol: smieszny jestes KyCoL. w neostradzie za 512kb/s placisz miesiecznie 426,93 zl :D , a koszty instalacji 266,43 zl. ja nie dowierzasz to sam sprawdz http://www.tpsa.pl/dom/neostrada/cennik.php?menu=b no do tej pory tak jest, kolego, zgadzam sie i mea culpa ze sie pomylilem,. AAAAale :P przeczytaj to Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 libero ma racje. neostrada to w tej chwili najlepszy wybor lacza :> miesiecznie ze 180 pln za lacze pol megowe, to jak za darmo :D koszty instalacji tez nie sa strasznie drogie (kolo 800??). jak sie walnalem z cenami to mnie poprawcie :) :) :D :lol: smieszny jestes KyCoL. w neostradzie za 512kb/s placisz miesiecznie 426,93 zl :D , a koszty instalacji 266,43 zl. ja nie dowierzasz to sam sprawdz http://www.tpsa.pl/dom/neostrada/cennik.php?menu=b heh kolega nie poinformowany o obnizkach ! a wszedzie o tym trabia ! chyba sie dopiero ze snu zimowego zbudzil ! ja za instalke placilem mniej bo sam sobie zalozylem ! na cholere mi pan monter co 2 kable wepnie ucieszy bule i zainkasuje 100zl :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 ja tam mam przez kablowke CHELLO i predkosc 512kb/s :) w ciagu jednej nocki sciagnalem na dc 3 cd.... a dokladniej microsoft flight simulator 2002 :) heh to sciagnij cos co nie lezy na proxy ! to zobaczymy czy tak szybko poleci ! tak samo jest w "aster cipce" ale o tym wiemy tylko Ty i Ja :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 To chyba jeszcze w tym miesiącu przerzuce się na neostrade :D :D :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Jezeli w neostradzie nic sie nie zmini to ja juz wole miec SDI niz to cos. Pewnie niektorzy powiedza ze bzdury gadam ale: -zmienny IP (bardzo zle podczas grywania po sieci) -ograniczenia sciagania ( jedynie na 2Mbit'y nie ma) -trzeba sie logowac przes specjalna strone co jest juz kompletna glupota. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deadpool Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 10.8 kb/s /na ile wiarygodny jest wynik w Windows Commander`rze/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Jezeli w neostradzie nic sie nie zmini to ja juz wole miec SDI niz to cos. Pewnie niektorzy powiedza ze bzdury gadam ale: -zmienny IP (bardzo zle podczas grywania po sieci) -ograniczenia sciagania ( jedynie na 2Mbit'y nie ma) -trzeba sie logowac przes specjalna strone co jest juz kompletna glupota. Kolego bladzisz ! i to strasznie ! ip sie nie zmienia ! a jaezeli to razn na pol roku ! zadnych limitow nie ma ! a to ze tzreba sie logowac to maly probelm ! u mnie sie loguje automatycznie ! nawet nie wiem kiedy ! :) Ale jak chcesz to siedz soebie na tym kisznym sdi ! ktos zadzwoni transfer ci spadnie :) to naprawde super sprawa ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 :) :D :lol: smieszny jestes KyCoL. w neostradzie za 512kb/s placisz miesiecznie 426,93 zl :D , a koszty instalacji 266,43 zl. ja nie dowierzasz to sam sprawdz http://www.tpsa.pl/dom/neostrada/cennik.php?menu=b no do tej pory tak jest, kolego, zgadzam sie i mea culpa ze sie pomylilem,. AAAAale :P przeczytaj to & libero ma racje. neostrada to w tej chwili najlepszy wybor lacza :> miesiecznie ze 180 pln za lacze pol megowe, to jak za darmo :D koszty instalacji tez nie sa strasznie drogie (kolo 800??). jak sie walnalem z cenami to mnie poprawcie :) :) :D :lol: smieszny jestes KyCoL. w neostradzie za 512kb/s placisz miesiecznie 426,93 zl :D , a koszty instalacji 266,43 zl. ja nie dowierzasz to sam sprawdz http://www.tpsa.pl/dom/neostrada/cennik.php?menu=b heh kolega nie poinformowany o obnizkach ! a wszedzie o tym trabia ! chyba sie dopiero ze snu zimowego zbudzil ! ja za instalke placilem mniej bo sam sobie zalozylem ! na cholere mi pan monter co 2 kable wepnie ucieszy bule i zainkasuje 100zl :?: mowa byla o czasie terazniejszym :D . a co do obnizek libero, to moze ty zyjesz w innym swiecie, bo w tym newsie pisze 'Najciekawszą opcją jest bez wątpienia łącze 512kb/s, którego cena zostanie zredukowana z 426 PLN do ok. 180 PLN.' :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Mnie ta obnizka i tak wisi ! tego njusa nie czytalem ale o tych obnizkach trabia juz od 2miechow ! btw ma zostac tylko 512 inazywac sie to bedzie neostrada+ ! wlasnie w tekiej cenie jak mowisz ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Mnie ta obnizka i tak wisi ! tego njusa nie czytalem ale o tych obnizkach trabia juz od 2miechow ! btw ma zostac tylko 512 inazywac sie to bedzie neostrada+ ! wlasnie w tekiej cenie jak mowisz ! :arrow: czytajac wszystkie moje wypowiedzi, pisalem o neostradzie+, ktorej ceny nie sa znane. a co do tego newsa to GRY-Online, same sa zle poinformowane piszac o zwyklej neostrdzie. :lol: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...