audioholiq Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2011 (edytowane) Tak jak w temacie jadę na wycieczkę do USA w parę osób no i mogę coś przyciągnąć za wielkiej wody no i tu przydałaby się pomoc zacnego grona formowniczy od razu podkreślam, że jestem noga, co w tej chwili jest na topie z tych gratów, więc proszę o konkretne strzały. Edytowane 23 Maja 2011 przez audioholiq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2011 Może SSD? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2011 Jak juz znajdziesz to co chcesz kupic, to do obliczeń dolicz podatek, bo wiozac sprzet w "skarpecie" bez zadnych papierów papierow czy opakowania sprzedasz go raczej za niską cenę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2011 Na początek odpowiedz sobie na pytanie czy zamierzasz brać nie wiele sprzętu ( 2-3 rzeczy i to raczej małe ) czy coś większego lub większą ilość. W pierwszym przypadku masz duże szanse na obejście cła , części podatków itp. , w drugim przypadku raczej nie bardzo . Co prawda różnica Dolar - złoty nie jest już taka jak kiedyś gdzie dolar stał po 2zł lub mnie ale nadal w pierwszym przypadku można na tym lekko zarobić . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audioholiq Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2011 Raczej mało gabarytowe max dwie życzy, bo czytałem, że trzepią strasznie tylko jadę w parę osób i oni też mogliby coś zabrać myślałem raczej o produktach z pod znaku jabłka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2011 po 2 laptopy w bagaż i już jakiś delle xps czy coś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...