RozQ Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2011 Aktualnie jadę na standardowym wentylu max temp jaką miał procesor(napięcie standardowe) to 49* po 2h w OCCT przy włączonym tessmarku jako że idzie lato wypadałoby coś zmienić. I teraz pytanko lepiej 1 wiatrak 120 na wysokich obrotach czy 2 na niskich średnich? do tego jakie wiatraki polecacie ? mogą być led bo na dniach zamawiam bok do mojej budy :) pozdrawiam i dzieki za odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COOLINGpl Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2011 Ja tam jestem zwolennikiem dwóch cichszych wentylatorów niż jednej "suszarki" :) Możesz zainteresować się super cichymi NoiseBlockerami PL1 lub Enermaxami TB Silence 120 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2011 Dwa wolniejsze IMO beda lepszym wyborem... Niz jedna suszarka, zdecydowanie popieram COOLINGpl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...