ANalfabeta Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2011 (edytowane) Witam, Jak w temacie szukam obudowy która pomieści graty z podpisu. Założenia to jak najprostsza, ciemna bez świecidełek i przede wszystkim jak najmniejsza !! Idealne byłoby coś z microatx, ale niestety nie pomieści płyty w formacie ATX, którą posiadam. Dodatkowo musi zmieścić 3 dyski ( ew. 1 w sanki i na 5,25") Na zwracam uwage tez na chłodzenie w postaci Mugena (obecnie pasywnie i dobrze, żeby tak zostało) i karte w postaci GTX460. Obecnie mam Chiefteca i jestem zadowolony z solidności i ciszy. Nie chciałbym więc niczego w czym sam szum powietrza rezonowałby do poziomu odrzutowca. Z ceną też ostrożnie :D EDIT: Ma ktoś takiego AEROCOOL'a I-Curve ?? Wejdzie tam grafika ? Edytowane 24 Maja 2011 przez ANalfabeta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2011 Sharkoon Rebel 9 Pro Economy Edition Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2011 A może Lian Li A05? Wymiary mATX wchodzą atx ;) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2011 (edytowane) Sharkoon Rebel 9 Pro Economy Edition Fajna - dziękuje. Boje sie tylko tego ażurowego frontu.... A może Lian Li A05? Wymiary mATX wchodzą atx Pozdrawiam Świetna dla mieszkańców antypodów :D Edytowane 24 Maja 2011 przez ANalfabeta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2011 A może Fractal Design R3 Black Pearl. Kosztuje trochę sporo bo 390zł, lecz jakość wykończenia i ergonomia powala. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2011 A może Fractal Design R3 Black Pearl. Kosztuje trochę sporo bo 390zł, lecz jakość wykończenia i ergonomia powala. Pozdrawiam. 2x ZA !!!!! Za piękna i Za droga :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2011 Fractal Design Core 3000 Bitfenix Shinobi Sharkoon Nightfall Ogólnie dość ciężko o niedużego, ładnego ATX'a :P Sprawdź więc te wyżej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2011 ANTEC NSK 4000B II - Szukaj w Google Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjDave Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2011 (edytowane) Świeża recka a oprócz tego mogę polecić SilenciumPC Gladius 800. Sam taką posiadam i gdybym miał teraz kupować to i tak bym ją wybrał. Edytowane 24 Maja 2011 przez DjDave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2011 Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Na ringu zostają Bitfenix Shinobi, SilentiumPC Gladius 800 oraz Aerocool I-Curve Jak myslicie 200mm szerokości starczy na Mugena I ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2011 Wystarczy bo Mugen jedynka ma 160mm wysokości także odejmij cm na ścianki i wychodzi że musiałbyś mieć 3cm za tacką żeby niewszedł a tak to żadna standardowa obudowa nie ma :P Dla mnie najlepsza opcja to Shinobi z oknem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2011 Wystarczy bo Mugen jedynka ma 160mm wysokości także odejmij cm na ścianki i wychodzi że musiałbyś mieć 3cm za tacką żeby niewszedł a tak to żadna standardowa obudowa nie ma :P Dla mnie najlepsza opcja to Shinobi z oknem ;) A Boże uchowaj od okien. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lowermann Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2011 A ta ?? sklep Vico - Podzespoły, Obudowy komputerowe - opis: Cooler Master obudowa komputerowa Elite 360 czarna ( bez zasilacza ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COOLINGpl Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2011 A ta ?? sklep Vico - Podzespoły, Obudowy komputerowe - opis: Cooler Master obudowa komputerowa Elite 360 czarna ( bez zasilacza )Bez obrazy ale porównywanie takiego maleństwa do Fractal Design Define R3 czy CM Silencio 550 jest co najmniej nie na miejscu B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lowermann Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2011 (edytowane) A czytałeś co napisał autor tematu? Ma być w fomrmacie micro atx, ale żeby pomieściła płytę atx, tania, ładna itp, a wydaje mi się że ta spełnia wszystkie te wymagania. Trzeba tylko sprawdzić czy karta graficzna się zmieści, bo na przodzie jest zasilacz. http://www.yooki.pl/index.php?p1147,obudowa-cooler-master-elite-rc-360-kkn1-gp-czarna Edytowane 26 Maja 2011 przez Lowermann Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2011 a wydaje mi się że ta spełnia wszystkie te wymagania. A ja jestem pewien, że nie pomieści mugena Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2011 Byałaby fajna, ale Mugen ją rozsadzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...