PoGo Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2011 (edytowane) Witam Niedawno przesiadłem się na nowego kompa i przeniosłem moją starą dobrą X-Fi Extreme Music. Niestety mam pewne zgrzyty. Jak przełączam dźwięk w Console Luncher z głośników na słuchawki często tracę wogóle dźwięk np. w Skype, a w grze działa nadal. Console Luncher często się zawiesza. Wogóle każde urządzenie X-Fi (mikrofon/spdif/głośniki/linein...) w panelu sterowania-> dźwięk mają dopisaną cyfrę 2 np. '2 - głośniki'. Nie wiem czy coś się nie skopało przy instalacji. Kartę na płycie głównej mam wyłączoną w biosie. Jakieś pomysły? Dodam jeszcze że win 64-bit -------------------------------------------- Odszukałem taki temat SB X-Fi Series Support Pack 2.0 (05/15/2009) - Creative Labs przetestuje jak wróce do domu. Napisze potem jakie efekty był. Edytowane 24 Maja 2011 przez PoGo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2011 (edytowane) Instaluj śmiało tą paczkę, sam ją używam i wszystko działa bez zarzutów, mam też X-fi Music oraz Win7 64bit. Edytowane 24 Maja 2011 przez .PaVLo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2011 Wyglada na to ze wszystko ok na tych driverach. Polecam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...