Gość devil_inside_1990 Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2011 (edytowane) Nie wiedziałem, że takie coś istnieje. Ale koniec końców - znalazłem coś, co schłodzi mojego HP'ka, będę miał więcej przestrzeni dyskowej. Zalman NC2500 PLUS Podkładka chłodząca Zalman NC2500 Plus SATA i USB :: :: ZalmanShop.pl ::. Ale pytanie z innej beczki - czy ktoś testował jakie dyski maksymalnie wchodzą do podstawki? Mam 640GB SATA, i ciekawi mnie, czy czasem mi nie utnie (oby nie do 32GB jak w dawnych czasach). Co prawda posty i informacje o tej podstawce sa w necie, ale nie trafiłem na tę, dość ważną, informację. Edytowane 25 Maja 2011 przez devil_inside_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makatiel Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2011 Nie znam kompletnie tego produktu, ale w linku który podałeś jak byk napisane jest: "- Maksymalna pojemność dysku: Brak ograniczeń" w "Dane techniczne" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadoweye Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2011 z tego co słyszałęm to obsługiwane są wszystkie dyski 2.5 cala ale to tylko ze słuchu więc 100% niema Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...