aster Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Mi sie dyskoteka kojarzy z muzyka taneczna a nie z jakimis placzkami. Chcesz sie poprzytulac to idz do mamy HAHAHAHAHA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 IMPERIAL MARCH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 No ladnie co to sie dzieje w tej szkole ze ja tego nie organizuje a masz czym ? 8) To co w podpisie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 zz top - bad to the bone!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 KoRn - Blind .... biorąc pod uwagę że to ty organizujesz imprę to tego kawałku nie zabraknie SlipKnoT - My Plague Owal/Emcedwa feat. Mezo/Lajner - Pełen pokus a co najlepsze na koniec.. Liroy- Nie ma juz nic NIe ma już nic, jesteśmy wolni, możemy iśc.... :P a na sam początek Marylin manson - The golden age of grotesque to chyba tyle... cosik z hh, metalu, techno, disco i popu i wszyscy będą happy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 hymn zsrr :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 No ladnie co to sie dzieje w tej szkole ze ja tego nie organizuje a masz czym ? 8) To co w podpisie. bueheh, no to fajnie by bylo jakbys wylecial na srodek z kompem i z glosniczkow komputerowych puszczal ;)... chodzilo mi bardziej o sprzet naglasniajacy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 puść im coś z DnB :) polecam Dilinja - Twist 'em out Bad Company - Mo' Fire UnCut - Midnight a tak na serio to najlepiej będa się bawic (niestety ;d ) przy jakims discopolo albo techno z vivy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 qrna.... nie umiesz uzyc czegos takiego jak "SZUKAJ" ?? wpisz sobie TECHNO i zobaczysz topic Jakie techno polecacie... klikasz i masz tysiace utworow... czy to takie trudne do pojecia?? a co Ty myslisz ze na takiej imprezie to tylko techno ? :? no nie powiesz mi ze przy hh mozna tanczyc.... hh jest dobre do sluchania i spiewania... ale przy tm sie nie da tanczyc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Odpal kawałek- Pink Floyd ( wiadomo jaki;)) Nevermind Nirvany A tak wogóle kawałek Trifixtion Deicide Rulez i koniec ^_^ No i przebuj mojego regionu- "Ewa odeszała, odeszła ztąd. Nie wiem dlaczego, może mój bład. Było i nie ma, odeszła już. Odeszła na zawsze już ...":D Coś z Disco Polo na pewno poprawi nastój np. "Żuję gumę i palę skręta ";-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Jacek Skubikowski - "Weź go do buzi" chlip, chlip... aż się łezka w oku kręci jak się wspomina prowadzenie dystkotek w podstawówce.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 no nie powiesz mi ze przy hh mozna tanczyc.... hh jest dobre do sluchania i spiewania... ale przy tm sie nie da tanczyc :) Jak to sie nie da ??? Jeszcze malo wiesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 godne polecenia mogą byc CREED jak i Snoop Dog ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Z Hip Hop to odpal Eminema i zaraz będą się dresiki cieszyć ;) A tak wogóle ciężko ci coś doradzić, bo byle element gitary w muzyce może co poniektórych doprowadzić do wścieklizny i chęć pobicia DJ-a ;) więc uważaj z tym Deicide :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 Rammstein jesli lubisz takie brzmienie:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 no nie powiesz mi ze przy hh mozna tanczyc.... hh jest dobre do sluchania i spiewania... ale przy tm sie nie da tanczyc :) Jak to sie nie da ??? Jeszcze malo wiesz. na to wyglada ;) sam osobiscie lubie techno i hh :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Rammstein jesli lubisz takie brzmienie:> ja tak ;) i 1 piosenke sie jakas moze wybierze ;) Z Hip Hop to odpal Eminema i zaraz będą się dresiki cieszyć tez cos bedzie... mam cos 5h do dyspozycji ... wiec jakis reperuar bedzie, i postaram sie zeby sie znalazlo duzo dobrej, roznej muzyki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 po najmniejszej linii oporu: The Essential Mix z BBC One Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 cos Boney M`a :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Tak do freejumpowania ;) :D "Elektryczne Gitary - Dzieci" "Blenders - Nitrogliceryna" "Blenders - Punkt G" Cos szybszego: "Aquagen - Hard To Say I'm Sorry" "Blade Soundtrack - Blood Rave Song" Cos do przytulania :lol: :D "Myslovitz - Dla Ciebie" "Perfect - Kołysanka Dla nieznajomej" Jak mi cos jeszcze przyjdzie do głowy to napisze. Tyle tego bylo ostatnio...ehh... ale pamiec juz nie ta :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Ripper Opublikowano 10 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2003 Proponuje na początek troszeczke Nine Inch Nails (w środku wielka czapa) na koniec troszeczke Mansona, a na koncu wszyscy sie oplujcie i dobranoc!Dzizus kiedy to bylo :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Jak nie chcesz sie bawic ze zmiana utworow: Frank Bizarre- Sunshine Live Crash Factory, Dj Tiesto- Live @ Trance Energy (te dwa kawalki wystarcza na ponad 3 godziny imprezy. Troche stare, ale... :mrgreen: ) Poza tym: M Beat feat General Levy- Incredible [ Wicked :D ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablica Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 nio ja proponuje poloneza hehehhe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablica Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 jak organizujesz imprezke to chyba powinienes miec juz wszystko zaplanowane .............. <ciach> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Kurde - zaproś Westbama to dogodzi wszystkim (muzycznie) :D:D Albo puść Westbam - Live set at Mayday 2003, Blank and Jones -Trance Energy 2002, beat box rocker'a koniecznie :D, Dickheads - suck my dick (:D) , chris liebing -stigmat, umek -gatex, Woody (not van Eyden) - Fumakilla Funk... A zresztą - zorganizuj Mayday i Electrick Kingdom razem wzięte :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Afroman - Let's all get drunk ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 11 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2003 Całe All Eyez On Me 8) Hell Yea!! Popieram w 100% :) LOL ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 nio ja proponuje poloneza hehehhe jeszcze sie poloneza natancza w zyciu:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 nio ja proponuje poloneza hehehhe jeszcze sie poloneza natancza w zyciu:/ ej no ja jutro Poloneza tancze! i to prowadze cala grupe! fajny jest poloneik :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...