banan1120 Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2011 witam wszystkich! :wink: ,chciałbym was prosić o pomoc w podłączeniu któregoś z tych wyświetlaczy pod komputer ,prosiłbym o dokładna rade,krok po kroku,gdyż po prostu nie wiem co z czym polutować i jak to ogółem potem podłączyć,prosiłbym was bardzo o pomoc :sad: mam nadzieje,że wstawiłem temat do dobrego działu?,jeżeli nie to bardzo proszę o przeniesienie tego do odpowiedniego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2011 Podstawowe pytanie, co chcesz wyświetlać na tym panelu LCD?? Zrób zdjęcia normalnym aparatem... To ci się powinno przydać: Wyświetlacz LCD 4x20 znaków działający na porcie USB - LCD2USB mod - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2011 Gdyby jeszcze były na tych lcd jakieś oznaczenia... No i przyłączam się do prośby o lepsze zdjęcia. Jeżeli nie masz dostępu do lepszego sprzętu, to więcej światła może wystarczyć (dzień, na parapecie, do słońca). W przypływie szaleństwa możesz spróbować zeskanować (tak też się robiło czasem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...