kujawiak78 Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2011 Witam Czy ktos moze mi w prosty sposob powiedziec czegoa ja potrzebuje zeby "polaczyc" Iomega® ScreenPlay® DX HD Media Player z komputerem.....bez koniecznosci permanentnego "biegania" w celu dogrania czegos z kompa...chodzi o to tytulowe DLNA? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2011 Potrzebujesz zainstalować na kompie serwer dlna. DLNA server - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne serwera DLNA - Szukaj w Google Podłączyć się urządzeniem z serwerem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kujawiak78 Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2011 "Potrzebujesz zainstalować na kompie serwer dlna" , czyli rozumiem ze musz nabyc cos takiego?: http://go.iomega.com/en/products/network-storage-desktop/wireless-data-station/network-hard-drive-iconnect/ lub http://go.iomega.com/en/products/network-storage-desktop/home-network-hard-drives/home-media-cloud/ mozesz podpowiedziec co wybrac, a moze cos innego? (na tamte mam znizke:)) Dziekuje za odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2011 dlna howto - Szukaj w Google Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2011 Potrzebujesz router wifi w standardzie N aby spiąć komputer i Twoją zabawkę w sieć. Zainstalować serwer DLNA na komputerze, jest to oprogramowanie a nie sprzęt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kujawiak78 Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2011 Dzieki Klaus, o taka konkretna odpowiedz mi chodzilo:) do Pietia-nie po to czlowiek sie rejestruje na konkretnej stronie/forum(PURE PC) zeby pozniej latac po internecie(ponownie sie gdzies rejestrowac) i probowac cos zrozumiec z tych wszystkich technicznych wypowiedzi :) - bez urazy, ale dzieki za dobre checi:). Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...