RaaDeeK Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2011 (edytowane) Ja używam też cały czas 1600dpi, ale ludzie którzy do mnie przychodzą i siedzą przy kompie zawsze zmieniali sobie na mniejszą czułość bo nie umieli posługiwać się taką wysoką. EDIT: A Ty tą myszkę wyłączałeś codziennie po zakończeniu pracy z kompem? Czy cały czas miałeś włączoną? EDIT2: Myszka, z tego co zauważyłem, po pewnym czasie, jak się jej nie używa, sama się wyłącza i włącza dopiero jak się ją poruszy -> po kilku minutach jak ją odłożę, a później ruszę pojawia się lampka bateryjki, co znaczy że myszka się włączyła, bo ta lampka pojawia się tylko na kilka sekund po włączeniu gryzonia. Bardzo dobre rozwiązanie :D Edytowane 4 Czerwca 2011 przez RaaDeeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2011 zawsze wyłączałem, żeby nie wybudzić laptopa z uśpienia przypadkowo ją trącając.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaaDeeK Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2011 (edytowane) Kurcze, mam problem z tą myszką. Napisałem ocb. w temacie wyżej :( HELP!! Edytowane 4 Czerwca 2011 przez RaaDeeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...