hef44 Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2011 Witam, mam problem z połączeniem się z internetem za pomocą blueconnecta (model Alcatel One Touch X221S, laptop Asus X71Q, system Vista). Co ciekawe po zakupie przez około 8 dni wszystko działało poprawnie. Niestety pewnego dnia przy próbie połącznia przycisk POŁĄCZ stał się nieaktywny. Modem został sprawdzony na innym laptopie również z Vistą i tam działał. Podjąłem dalsze próby naprawy tego, po odinstalowaniu blueconnecta wyczyściłem wszystkie wpisy odnośnie BlueConnecta i Alcatela z rejestru (przy iPLusie koleżanki pomogło kiedyś). Zniechęcony udałem się z tym nawet do punktu Ery gdzie zostało wszystko sprawdzone, tam Pan pracownik sprawdził laptopa na wspomnianym Alcatelu i Huawei'u niestety na obu modemach nie udało się uzyskać połączenia. Może ktoś potrafi mi z tym pomóc, chciałbym uniknąć reinstalacji windowsa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...