nosweratu Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2011 Witam, Chce kupić jakiś kompresor którego głównym zadaniem będzie pompowanie rowerów/ samochodu, przedmuchiwanie papierowych filtrów i tym podobne chcialem poznać wasze opinie czy lepiej brać coś z butlą czy bez oraz czy brać kompresor olejowy czy bezolejowy linki mile widziane:) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2011 kup jakiś mały kompresorek, możesz nawet w markecie kupić te wypierdki co tam mają za pareset zł, do takich zadań wystarczy, oczywiście z butlą KOMPRESOR OLEJOWY 24l. SPRĘŻARKA 3,4KM PROMOCJA (1622443251) - Aukcje internetowe Allegro taki z 24l butlą do twoich zastosowań idealny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2011 Do takich ciach!ł to mam starą pompkę z Syrenki w stanie idealnym. Więcej z tym kompresorem będzie zawracania [gluteus maximus], ciągnięcia kabli/przewodów jak tych paru machnięć z krzyża pompką. Takie moje zdanie, ale jak bardzo chcesz(amerykanie mi się w takich sytuacjach przed oczami pokazują że byle śrubki śrubokrętem nie wkręci tylko musi mieć wkrętarkę) to kup tylko z baniakiem a nie te bez(walizkowe) np: jak ta z linku wyżej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nosweratu Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2011 dzięki właśnie taki kupie - przeanalizowałem sprawę i jednak butla jest dobrym pomysłem - można napełnić i podjechać do docelowego miejsca...co do pompki - to rozwazałem tą opcje ale mam kilka domowych projektów do których jednak kompresor bedzie użytecznym narzędziem (np sprawdzenie szczelności instalacji...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...