Allkey Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2011 Siemka. Obecnie posypał mi się lapek... i wyjąłem z niego dysk. Do pieca który chodzi 24/24 5400rpm będzie idealny z racji dB. A pytanie streszczę tak: Czy da się przenieść całą zawartość systemową, pogrzebać przy boocie aby wszyściutko co mam na dysku A znalazło się na dysku B i dysk B stał się dyskiem głównym takim jak obecnie jest dysk A? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2011 Da sie, trzeba wykonac tzw kopie posektorową. Programy jakie przychodzą mi na mysl to norton ghost i hd clone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papillon86 Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2011 (edytowane) Lub clonezilla imo najlepsza aplikacja do tego typu zadań. Edytowane 30 Maja 2011 przez papillon86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2011 Hmm... Acronis True Image Home, sprawdzał się u mnie kilka razy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allkey Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2011 Ok dzięki coś na pewny wybiorę po weekendzie. A pytanie nr 2. Orientuje się ktoś który program ( partioion/paragon / pokrewne ) który współpracuje z Win7 x64 i nie wyłoży mi systemu. Dokładniej chodzi o podzielenie fizyczne 1 partycji głównej na 2 sekcje. ( Wiem wiem ale przespałem przy instalacji ) Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2011 Ja używam do takich rzeczy EASEUS Partition Master. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...