PolandMET Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2011 Witam Na allegro sprzedawane sa rozne folie do matowienia i ochrony matryc. Czy ktos jest w stanie napisac pare zdan na ten temat ? Osobiscie chce kupic netbooka 10" i z racji tego ze ma to byc sprzet przenosny do uzytku w roznych miejsacach, matryca glare odpada. Natomiast to, mocno mi ogranicza pole wyboru, bo matryc matowych jest jak na lekarstwo. Natomiats taka folia mogla by byc rozwiazaniem, tylko czy dobrym ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2011 Moim zdaniem kicha, miałem do czynienia z taką folią, tyle że producenta chinsko-blizejnieokreslonego. Nie zdzierżyłem 'ziarnistości' ekranu, ale to kwestia indywidualna. Tutaj gość nakleił taką folię i dał foty, zobacz sobie jak to wygląda: http://www.nhl.pl/index.php?showtopic=8846&view=findpost&p=132749 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasia28 Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2011 (edytowane) Podbijam pytanie, może od tego czasu ktoś już znalazł coś niechińskiego?:)Mam typowy wymiar 15,6, chciałabym sobie czasem wyjść na dwór z lapkiem, a póki co to odpada. Gdzie kupić dobra folię, która się będzie ładnie czyścić, i co ważne, po odlepieniu nie zostawi po sobie syfu? Edytowane 12 Lipca 2011 przez kasia28 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...