noose Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 :lol: [gluteus maximus] jasiu pierdzi stasiu drapiąc sie po karasiu a na to jasiu oj karasiu a karasie ŻE nie ma go w pierwszej klasie a on na to jak na lato a jak lato to i wiosna i mrówka radosna a jak mrówka to i krówka a jak krówka to i motylek który nosi przy pasku badylek a bez badylka to można dać dylka wskoczyć za murek ale trzeba uważać na sznurek a za sznurkiem to jest przed ogórkiem edzia siedzi i szuka swojej miedzi ale zapomniała że ją zabrał misio hałabała i mu nie podziękowała bo nie było za co ale wszyscy widzieli tylko kobyle caco,caco tu caco tam ja tam dobry humor mam tak żekło słoneczko które uniosło od klozetu wieczko myśląć że to bomba a nie łodź pod wodna a w tej łodzi ktoś smrodzi a w tej łodzi marek smrodzi marek marek co zrobiłeś całą łodź zasmrodziłeś i jak teraz pływać mamy jak tam tylko bąkiem oddychamy.marek na to nie wzruszony pognał galopem do swojej żony ona mówi gdzieś ty był a on na odparł cole pił ona mówi kokoko a on na to CO!? ona mówi hahahaha ale fajna jest pogoda chodź za oknem ciemno i deszcz pada to smakuje im ta marmolada.marmolada była dobra bo zrobiona przez sławnego bobra oj boberku mój ja bardzo lubie cie bo marmolade dajesz mnie a boberek wcina serek boberku mój skąd masz ten sera kawałek a dostałem go od przechodzących majlatałem kto to taki skąd je znasz?! ja ich nie znam ale serkiem nie pogardze i dla tego serek jem bo lepszy jest dżem dżemik smakowity kto go nie lubi niech na drzewo zmyka bo to taka już przestroga że jak mnie boli noga to cytuje ale fajne tu są luje co to luje zapytałem ale sie nie dowiedziałem i ze smutku sie siusiałem nagle wszyscy poszli spać i to koniec kropka kreska oto właśnie nasza jest tereska!!! cala poezja jest tu ja jestem poszczany :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Był już o tym wątek . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Heh, ale sie ladna dyskusja tam rozwinela. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 sora, ale nie widzialem :P widzialem ten o ustawce pod biedronka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...