ewelinaa Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2011 witam od wczoraj mam problem z wyłączaniem laptopa. laptop dell xps 15 Kiedy z menu start wybieram shut down, laptop wyłacza się po czym znów sie włącza. i tak za każdym razem. dziwne to trochę, ponieważ, całkowicie przywróciłam system i zaraz po przywróceniu sprzęt pięknie się wyłącza, po kilku aktualizacjach problem wraca. ktoś miał może podobny problem? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaron Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2011 A jaki masz system? Win 7 x64? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelinaa Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2011 (edytowane) A jaki masz system? Win 7 x64? tak dokładnie, mam win7 64 bit. Edytowane 1 Września 2011 przez ewelinaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...