Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

witam. Zakupiłem wczoraj mysz jak w temacie (logitech mx 1100) i mam z nią problem :/ mianowicie, mysz ma... opóźnienia. Bawiłem się w ustawieniach set pointa, itd. jednak, myszka nadal nie działa tak jak powinna :/ dokładnie wygląda to tak... ogólnie wszystko działa poprawnie, ale chcąc trafić w konkretny punkt np. krzyżyk żeby zamknąć aplikacje, mysz dojeżdża do pewnego momentu i zwalnia. Sam nie wiem dokładnie jak to opisać :/ mysz zachowuje się jakby trafiała na jakiś opór, idzie ciężej, wolniej :/ czym to może być spowodowane? czytałem różne opinie na jej temat i nigdzie nikt nie miał takiego problemu. Nie wiem. Czy może to być zasięg? Coś może powodować zakłócenia? chyba nie, bo gdyby tak było to kursor momentami wogóle by nie reagował, albo przeskakiwał. A tutaj niby wszystko OK, a jednak nie. Wcześniej miałem też myszkę laserową ale przewodową i wszystko było na tip top. A tutaj... troche lipa i nie moge sie przyzwyczaić ;/ Proszę o pomoc. Lecieć do sklepu wymieniać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie jest to przypadkiem spowodowane akceleracją/przyśpieszeniem/zwiększeniem precyzji/itp. (różnie jest to nazywane ;)) kursora? Jeśli tak to wyłączyć to możesz w setpointcie tam gdzie ustawienia szybkości kursora lub w windowsie w ustawieniach myszy również tam gdzie prędkość kursora.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi