timmon24 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2011 Witam Mam problem z samoistnie rozłanczającym się internetem .Mój dostawca do internetia 4mb .Co ciekawe z początku podejrzewałem że wina leży po stronie operatora ale jednak nie . np dzisiaj internet pochodzi 2 godzi samoistnie się rozłączy a na pasku info brak łączności z internetem reset komputera i internet wraca -komputer był skanowany więc wirusów nie mam -firewalla nie używam -tryb oszczędzania energii w menad rzeże urządzeń został wyłączony gdyż tak radzili na innych forach . co może być powodem aha system WIN XP z service pack 3 więc wszystkie aktualizacje mam wczesniej ten problem nie występował Bardzo proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medive Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2011 Ściągnij najnowsze sterowniki od karty sieciowej i zainstaluj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2011 znalazlem dyskietke na ktorej sa dolaczone sterowniki do mojej sieciowki ale mam pytanie Czy nie jest tak ze win xp sam znajduje odpowiednie sterowniki automatycznie wyszukujac polaczenie sieciowe ? Myslalem ze win xp juz znalazl co potrzebuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxZmijAxX Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 Próbowałeś ręcznej konfiguracji sieci? Albo chociaż sprawdzić czy wszystko jest tak jak powinno. Czasami mały błąd powoduje rozłączanie się internetu. Ewentualnie możesz zrobić skana combofixem i wstawić tu log żeby się upewnić co do braku obecności wirusa w komputerze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...