mynka Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2011 Witam i proszę o pomoc :mur: W głupi sposób skasowałem pendrive na którym miałem kopię zapasową zdjęć z poprzedniego roku teraz padł mi dysk gdzie była przechowywana główna kopia i odzyskanie zdjęć z pendrive jest jedynym sposobem na odzyskanie zdjęć. Na sieci znalazłem sporo programów typu undelete i zdjęcia ciągle są na tym pendrive ale problem polega na tym że o ile samo skanowanie jest możliwe to wszystkie te programy proszą o rejestracje związaną z uiszczeniem sporej sumy aby odzyskać pliki. :mur: Może ktoś wie skąd można ściągnąć jakiś darmowy program do odzyskiwania skasowanych plików... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2011 Recuva. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mynka Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2011 dziękuję bardzo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...