Spajder Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2011 (edytowane) Witam, tak jak w temacie. Posiadam kartę MSI Radeon 6850 OC Edition i mam problem z teksturami w niektórych grach. Tekstury podczas poruszanie się tak jakby się mienią, podobnie to u mnie wygląda jak w filmiku poniżej. Posiadam najnowsze sterowniki, lecz próbowałem kilku wersji i nadal to samo. Proszę o pomoc. Edytowane 5 Czerwca 2011 przez Spajder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2011 Chodzi o ten efekt moiré? - kwestia filtrowania tekstur (braku filtrowania)/LOD. Może masz jakąś modyfikację w grze/sterownikach na mocno ujemny LOD? Filtrowanie anizotropowe masz włączone? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 wygląda jak brak właczonego af Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spajder Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 No mam niby w opcjach włączone, nie wiem co jest grane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...