nadi Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 witam mam to co w podpisie i mam pytanko czy moge dokupić irda nie wiem na jakiejś karcie pci czy coś braciuk kupił sobie nokie 7650 i przydałby sie port podczerwieni . Powiedzcie gdzie takie coś można kupić i ile to kosztuje pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 1. jak byś użył opcji szukaj to znalazł byś już odpowiedź na wszystko co chcesz wiedzieć; 2. Możesz kupić gotowy nadajnik-odbiornik podczerwieni na USB: 3. Możesz zrobić samemu - praktycznie każda płyta główna ma gniazdo do podczerwieni. potrzebujesz tylko nadajnika idbiornika IR np TFDS4500 dwóch rezystorów,3 kondensatorów i 15 mintut pracy - koszt 20-30 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 no dobra napisz ile ten gotowy nadajnik moze kosztowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anti2k Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 tam masz ceny www.allegro.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Gotowy na USB (w sklepie) kosztuje ok. 180PLN Ale te z Allegro są ciekawe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anti2k Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Nie przesadzajmy z USB, jak do komorki to wystarczy do mobo podlaczyc, cena jakies 1/5 tego co napisales Major Z :) Ten ecsik ma mozliwosc podlaczenia irdy do plyty wiec czemu nie skorzystac ? Szkoda kasy na usb, comy itd jak ma byc tylko do komory. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgadza się - na Allegro są po 30PLN a w sklepie za podłączany pod płytę (i to jeszcze montowany w slot 3,5" - strasznie to wygodne :lol: ) zarządali ode mnie 98PLN. Za tyle to komóry nie będę podłączał - zamówiłem z Allegro. Dzięks Anti2k. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Jak chcecie sobie zrobić port IRDA samemu, to zapraszam na moją skromną stronkę na ten temat: www.lechu.ath.cx/pub/irda Mnie kosztowało to 15zł, tyle bowiem zapłaciłem za układ TFDS4500, a pozostałe elementy odszukałem w szufladzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Taaa... tylko jakoś do lutownicy nie mam talentu (o płytkach drukowanych nie wspomnę) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 ok dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...