bambo225 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 pytanie jak wyłączyć zegar z wyświetlacza Samsung B2710 Solid ,jak wstawiam tapetę to zegar zajmuję połowę wyświetlacza.,przecież i tak jest jeden zegar u góry po co mi 2 czy da radę w ogóle pozbyć się zegara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 Manual nic o tej czynności nie mówi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambo225 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 Szukałem wszędzie i nic nie znalazłem może na forum ktoś pomoże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fight.club.member.1999 Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2012 Witam. Nie będe zakładał nowego tematu. Jak sprawuje ci się ten telefon? Chodzi o funkcjonalność, wytrzymałość, żywotność baterii itp? Potrzebuje czegoś do jeżdzenia rowerem w deszczu, błocie, kurzu itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...