Skocz do zawartości
Gość Harry Lloyd

E3 2011

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie na GameTrailers coś będzie.

6.06 18:00 - konferencja Microsoftu

6.06 21:30 - konferencja EA

6.06 23:30 - konferencja UbiSoft

7.06 2:00 - konferencja Sony

7.06 18:00 - konferencja Nintendo

Wg naszego czasu ofc.

Edytowane przez thuGG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ME3 i Kinect sterowanie głosem ? Ten sam engin, hmm to w sumie to samo, poczekam na grę i dalsze konferencje od EA.

Ghost Recon na razie najciekawiej, wsparcie Kinect'a do każdej gry ?

Edytowane przez KaszaWspraju

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

Szczerze mówiąc nie pojmuje tej fascynacji Natalem jaka tam jest. Może i wygląda to efektownie w takim Ghost Reconie, to składanie i testowanie broni, ale ktoś z tego skorzysta podczas samej gry? Przecież 100 razy szybciej i wygodniej to wszystko robić na padzie. Niestety znaleźli ciach!łe żeby wydłużyć życie samej konsoli jak i obecnych silników gier. Szkoda że niedługo wszystko będzie wokół Natala, łącznie z dashboardem klocka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sądząc po konferencji microsoftu kinect staje się nowym wii, z odrobine lepsza grafiką. Ponadto mam nieodparte wrażenie że cokolwiek by nie wrzeszczeli i robili, to tak naprawde ma to minimalny wpływ na to co się dzieje na ekranie. Prezentacje z udziałem aktorów, dzieci były żenujące imho. Podobnie te z udziałem tancerzy z wkutą choreografią. Rozwalił mnie na łopatki tekst "New trilogy..." BOOM HALO 4! :lol:

Edytowane przez Stolar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

Halo 4, Holiday 2012 (czyli listopad/grudzień) - "new trilogy for Xbox 360".

Czyli to by było tyle na temat next-gena. Nie że liczyłem na zapowiedź, tylko to jest potwierdzenie że przed 2014 rokiem raczej nie ma co liczyć na nową zabawkę.

Ogólnie nie mam słów żeby podsumować tą konferencję. Dawno tak nie zmarnowałem 90 minut, bo oglądania idiotów skaczących i machających rękami inaczej określić nie można. Porażka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogólnie Ubi robi dobre wrażenie, Ghost wygląda fajnie, Far Cry i niepoczytalność( bardzo dobry voice aktor), dużo ciekawych gier. Śmieszna ta ich konferencja, na swój pokręcony sposób.

EA dla mnie liczy się tylko Battlefield 3.

Sony kładzie na łopatki Microsoft, a to dopiero początek konferencji. Dwa ładne zestawy za rozsądną kasę, jeden z 24" 3DTV plus para okularów, kabel HDMI i gra.

Edytowane przez KaszaWspraju

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

* plus jedna para okularów. Widziałem tylko Ubisoft i 3/4 sony. Bo zaczęli tak zanudzać o PS VITA, że usnąłem, ale imho AC: Revelations, Far Cry 3, Bioshock Infinite i Resistance 3 i francuski akcent tych 2 lasek pracujących w ubisofcie najbardziej mi się spodobały. ;-)

Edytowane przez Sysak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Harry Lloyd

Sony raczej zmiażdżyło Microsoft, M$ jakby cofnął się w rozwoju. Ten zestaw TV całkiem spoko, Sharpshooter z Resistance 3 też fajny, ogólnie Move wypadło 100 razy lepiej niż idiotyczne zastosowania Natala.

Exclusive-ów multum, pomijam już że dla mnie z gier nie było prawie nic ciekawego, ale ogólnie line-up zdecydowanie lepszy. Jak by mnie te prezentacje miały zachęcić do wyboru konsoli, to nawet bym klocka nie wział pod uwagę.

Na NGP niestety też nie pokazali nic co by mnie ciekawiło. Niby 80 gier w produkcji, więc liczyłem na jakieś ciekawe zapowiedzi, najbardziej na coś od Rockstar Games (na nowej konsolce by sie GTA rewelacyjnie sprawdziło, w przeciwieństwie do PSP).

Liczyłem tez na zapowiedź jakiegoś killera na PS3 (nie koniecznie exclusive-a) na końcu konferencji, a tu nic.

Zobaczymy co tam dziś pokaże Nintento. Myśle że najciekawsze zapowiedzi multiplatform możemy mieć własnie tutaj, nie moge sie doczekać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja co prawda nie oglądałem konferencji Sony, czytałem tylko podsumowanie oraz oglądałem trailery. Moim zdaniem [gluteus maximus] nie urywa, nie było co prawda aż tak źle jak u MS, ale mogli się bardziej postarać.

No i kurde, gdzie jest The Last Guardian? Z tym tytułem śmiało mogę powiedzieć, że w ch... walą, liczyłem, że teraz podadzą datę premiery, to już najwyższy czas. Przecież grę ujawniono oficjalnie 3 lata temu.\

Chyba i tak najbardziej interesująca będzie konferencja Nintendo, wiadomo nowa konsola budzi emocje.

Edytowane przez thuGG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi