Gość Harry Lloyd Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 Już dziś kilka ciekawych prezentacji. Wie ktoś gdzie można będzie w necie najlepiej oglągać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 (edytowane) Pewnie na GameTrailers coś będzie. 6.06 18:00 - konferencja Microsoftu 6.06 21:30 - konferencja EA 6.06 23:30 - konferencja UbiSoft 7.06 2:00 - konferencja Sony 7.06 18:00 - konferencja Nintendo Wg naszego czasu ofc. Edytowane 6 Czerwca 2011 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 E3 Press Conference - EA at E3 2011 Konferencja EA, start dziś 21:30. B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 (edytowane) CODMW3 na razie bez rewalidacji, solida robota ale "hajp" moim zadnim minął. Nowa Lara , omg jak Silent Hill i Jerycho. Ciekawe co z tego będzie. Edytowane 6 Czerwca 2011 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 Nowy Tomb Raider całkiem całkiem. Gdzie oglądacie? Tu sprawnie leci, bez przycięć E3 2011 Coverage | GameTrailers.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 Ale typ z UbiSoftu jedzie angielszczyzną :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 (edytowane) ME3 i Kinect sterowanie głosem ? Ten sam engin, hmm to w sumie to samo, poczekam na grę i dalsze konferencje od EA. Ghost Recon na razie najciekawiej, wsparcie Kinect'a do każdej gry ? Edytowane 6 Czerwca 2011 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 Szczerze mówiąc nie pojmuje tej fascynacji Natalem jaka tam jest. Może i wygląda to efektownie w takim Ghost Reconie, to składanie i testowanie broni, ale ktoś z tego skorzysta podczas samej gry? Przecież 100 razy szybciej i wygodniej to wszystko robić na padzie. Niestety znaleźli ciach!łe żeby wydłużyć życie samej konsoli jak i obecnych silników gier. Szkoda że niedługo wszystko będzie wokół Natala, łącznie z dashboardem klocka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 Gearsy leca :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 Pierwszy mocniejszy akcent ICE-T, znany z jego zainteresowania grami Gear's i COD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathray Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 W nowym Fable pojawił się nawet "Pan Dym" z Lost'a. :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 Nowy Fabel pokazuje jak ograniczony i powolny będzie game-play, ty jesteś kontrolerem, a jak to ładnie wygląda na spotach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 Wszystko kręci się wokół Kinecta, IMO jak narazie porażkowa prezentacja, oprócz Gearsów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 (edytowane) Star Wars nawet nie chce mi się komentować. Tima zawsze lubiłem ! Ciekawe co pokaże z Sezamkową Ulicą. Gra dla dzieci i rodziców, mam nadzieje, że przemyci tam swój humor. Edytowane 6 Czerwca 2011 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolar Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 (edytowane) Sądząc po konferencji microsoftu kinect staje się nowym wii, z odrobine lepsza grafiką. Ponadto mam nieodparte wrażenie że cokolwiek by nie wrzeszczeli i robili, to tak naprawde ma to minimalny wpływ na to co się dzieje na ekranie. Prezentacje z udziałem aktorów, dzieci były żenujące imho. Podobnie te z udziałem tancerzy z wkutą choreografią. Rozwalił mnie na łopatki tekst "New trilogy..." BOOM HALO 4! :lol: Edytowane 6 Czerwca 2011 przez Stolar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 (edytowane) Jeżeli nie zakończą nową konsolą, to wypadli blado na razie. Sony i Nintendo mają ułatwione zadanie. BOOM Halo4 ! Edytowane 6 Czerwca 2011 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 Halo 4, Holiday 2012 (czyli listopad/grudzień) - "new trilogy for Xbox 360". Czyli to by było tyle na temat next-gena. Nie że liczyłem na zapowiedź, tylko to jest potwierdzenie że przed 2014 rokiem raczej nie ma co liczyć na nową zabawkę. Ogólnie nie mam słów żeby podsumować tą konferencję. Dawno tak nie zmarnowałem 90 minut, bo oglądania idiotów skaczących i machających rękami inaczej określić nie można. Porażka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 Hehe, Rayman Origins pobił wszystko co dziś widziałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2011 (edytowane) Ogólnie Ubi robi dobre wrażenie, Ghost wygląda fajnie, Far Cry i niepoczytalność( bardzo dobry voice aktor), dużo ciekawych gier. Śmieszna ta ich konferencja, na swój pokręcony sposób. EA dla mnie liczy się tylko Battlefield 3. Sony kładzie na łopatki Microsoft, a to dopiero początek konferencji. Dwa ładne zestawy za rozsądną kasę, jeden z 24" 3DTV plus para okularów, kabel HDMI i gra. Edytowane 7 Czerwca 2011 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 (edytowane) * plus jedna para okularów. Widziałem tylko Ubisoft i 3/4 sony. Bo zaczęli tak zanudzać o PS VITA, że usnąłem, ale imho AC: Revelations, Far Cry 3, Bioshock Infinite i Resistance 3 i francuski akcent tych 2 lasek pracujących w ubisofcie najbardziej mi się spodobały. ;-) Edytowane 7 Czerwca 2011 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 Sony raczej zmiażdżyło Microsoft, M$ jakby cofnął się w rozwoju. Ten zestaw TV całkiem spoko, Sharpshooter z Resistance 3 też fajny, ogólnie Move wypadło 100 razy lepiej niż idiotyczne zastosowania Natala. Exclusive-ów multum, pomijam już że dla mnie z gier nie było prawie nic ciekawego, ale ogólnie line-up zdecydowanie lepszy. Jak by mnie te prezentacje miały zachęcić do wyboru konsoli, to nawet bym klocka nie wział pod uwagę. Na NGP niestety też nie pokazali nic co by mnie ciekawiło. Niby 80 gier w produkcji, więc liczyłem na jakieś ciekawe zapowiedzi, najbardziej na coś od Rockstar Games (na nowej konsolce by sie GTA rewelacyjnie sprawdziło, w przeciwieństwie do PSP). Liczyłem tez na zapowiedź jakiegoś killera na PS3 (nie koniecznie exclusive-a) na końcu konferencji, a tu nic. Zobaczymy co tam dziś pokaże Nintento. Myśle że najciekawsze zapowiedzi multiplatform możemy mieć własnie tutaj, nie moge sie doczekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 (edytowane) Ja co prawda nie oglądałem konferencji Sony, czytałem tylko podsumowanie oraz oglądałem trailery. Moim zdaniem [gluteus maximus] nie urywa, nie było co prawda aż tak źle jak u MS, ale mogli się bardziej postarać. No i kurde, gdzie jest The Last Guardian? Z tym tytułem śmiało mogę powiedzieć, że w ch... walą, liczyłem, że teraz podadzą datę premiery, to już najwyższy czas. Przecież grę ujawniono oficjalnie 3 lata temu.\ Chyba i tak najbardziej interesująca będzie konferencja Nintendo, wiadomo nowa konsola budzi emocje. Edytowane 7 Czerwca 2011 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 Po prezentacji Nintendo, wszyscy gamedesignerzy w Sony wpólnie zakrzyknęli: Eureka! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...