mpeg-4 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 (edytowane) Tak jak w temacie znalazłem stronkę z darmowym dostępem do sieci VPN która zmieni nasze IP na angielskie lub amerykańskie. Sprawdziłem to z ciekawości ale nie mogę uzyskać połączenia, być może coś źle robię lub mam coś poprzestawiane w ustawieniach systemu albo po prostu już to nie działa. Czy może ktoś mi to sprawdzić ?. FREE UK VPN | Free UK VPN Service FREE US PPTP VPN | Free VPN Service from USA with PPTP, L2TP & OPENVPN Support Edytowane 17 Lipca 2011 przez mpeg-4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Wszystko działa ;) oto dowody: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 (edytowane) U mnie to samo :-) Działają filmiku na profilu FB odnośnie Friends (tvshow). DziękI! ;) Edytowane 5 Sierpnia 2011 przez Havoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...