Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 Prosto z trwających targów E3 płyną do nas niesamowite wiadomości - zapowiedziano grę Gorky 21. Jeżeli komuś od razu przypomina się Gorky 17, to jest to myśl jak najbardziej trafna. Gra ma być bardzo podobna do pierwowzoru, zachowująca system turowy, punkty akcji, oraz możliwość rozwijania postaci. Wszystko to oczywiście w nowej oprawie, acz nadal bardzo klimatycznej fabule i postnuklearnym świecie! Szczegóły: Będzie Gorky 21 - jedyna polska turówka wraca do akcji! - JACenter.pl Zapowiada się naprawdę niezła gratka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 Pierwsze gorky było świetne. Pamiętam, że było w jednym numerze Komputer Świata Gry. Chyba sobie odświeżę jeśli ruszy na Windows 7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2011 Powinno ruszyć, jest w ofercie GOGu, a oni mają kompatybilne z Vistą/Win7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 "Niezupełnie... Ja jestem Polakiem i nie lubię Rosjan" cyt. Jarek Owicz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2011 Czekam z zapartym tchem! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 9 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2011 No cóż, wątpię, aby ta gra przybliżyła się jakościowo do pierwowzoru, ale trzymam kciuki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2011 Takich gier jak na lekarstwo.. a raczej w ogóle już nie wychodzą. Ja też liczę na kawał dobrego g.. rania, jedynka miała klimacik, może by tak odświeżyć. Tylko czy to ruszy na w7 x64 ?:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2011 Ruszyć ruszy (wersja cd z KŚ czy jakoś tak), ale miałem problemy z grafiką. Tekstury migały, nachodziły na siebie, generalnie mało co było widać, ale to może wina sterowników. Poza tym wersja z goga napewno wspiera W7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...