Challenger Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Mam problem. Sciagnolem sobioe the sims 8in1 i jak instaluje to mi sie komp wylacza. Zrobilem formata i dalej to samo. Nie wiecie czym moze to bydz spowodowane i jak to naprawic? Mam win XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) Poszukaj w sklepach internetowych oryginalnej wersji i kup ją. Edytowane 11 Sierpnia 2006 przez andrek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Wyrzuć przez okno. :twisted: Chyba nie masz zamiaru grać w simsy?!... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Tak, zachciało mi się poprojektować domki :D :lol: zainstalowałem wszystkie dodatki (oprócz abrakadabry, bo tej nie mam) i jakie krzaki mi się pojawiają : WTF ? Jak się tego pozbyć ? :/ no chyba kompa nie mam za słabego ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 WTF ? Jak się tego pozbyć ? :/ no chyba kompa nie mam za słabego ... Przerzucić się na Sims 2 :) Moja lady tak zrobiła, a kompa ma słabszego niż to co masz w podpisie, więc i dwójka spokojnie pójdzie u Ciebie. ...a co dopiero jedynka! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...