RalfButton Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 (edytowane) Witam, znajomy poprosił mnie o pomoc w znalezieniu dla żony lapka: ma być Sony Vaio Procek I7 (może być Sandy Bridge0 Ram 6-8gb grafika - coś z własną pamięcią 1gb Blue Ray Czerwona obudowa! Ja nie mogę znaleźć takiego, może Wy potraficie wskazać model ? Edytowane 8 Czerwca 2011 przez RalfButton Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAU Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 Witam, znajomy poprosił mnie o pomoc w znalezieniu dla żony lapka: ma być Sony Vaio Procek I7 (może być Sandy Bridge0 Ram 6-8gb grafika - coś z własną pamięcią 1gb Blue Ray Czerwona obudowa! Ja nie mogę znaleźć takiego, może Wy potraficie wskazać model ? Sony nie oferuje i7 w czerwonym kolorze u nas w kraju. Najblizej jest i3 w serii Vaio E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...