Skocz do zawartości
Mateuszowy

E2360T-PN, czy to dobry wybór?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jest to pierwszy mój post na tym forum.

Chciałbym zakupić nowy monitor, mam jednak ograniczony budżet.

Kwota jaką mogę na niego przeznaczyć to maksymalnie 500 złotych.

Myślę nad modelem LG E2360T-PN, nie wiem jednak czy będzie do rozsądny wybór.

Aktualnie posiadam SyncMastera 940BW od Samsunga, więc nie wykorzystuję w pełni na nim możliwości mojej karty graficznej (GTS 250).

Zdaję się na Waszą pomoc. :rolleyes:

Edytowane przez Mateuszowy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do tej karty co masz raczej bym nic poza hd ready nie wychodził. Najlepiej grać w natywnej rozdzielczości a na tej karcie większość tytułów będzie miała problem i będziesz musiał zjechać z rozdzielczością.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

myślę, że LG E2360T-PN to dobry wybór w tej cenie, będziesz miał lepsze kąty widzenia, mniejszy pobór prądu (bo masz inny rodzaj podświetlenia w nim), bardziej równomierne podświetlenie matrycy. Ten model ma funkcję regulacji kąta pochylenia i jest ergonomiczny, nie da się ukryć, jest przyjemny dla oka :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Merlin85

Miałem ostatnio okazję widzieć ten model i muszę przyznać, ze zrobił na mnie duże wrażenie zarówno super jakością obrazu jak i nowoczesnym wyglądem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi