wader Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 modyfikacja tej myszki "model: ok-720" polega na tym że dorobiłem trzeci przycisk. wystarczy w miejscu na płytce"SW" drukowanej umieścić zworę aby sprawdzić czy rzeczywiście będzie działać. ten trzeci przycisk pełni rolę "rolki" do przewijania długiego okna np w plikach tekstowych. jesłi komuś udało się z innymi modelami to piście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zapodaj fotki :P :lol: :twisted: 8O :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 wlasnie. Foty bym prosil, bo lezy u mnie taki gryzon nieuzywany i troche przykurzony :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 wszystko git ale po co ... ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wader Opublikowano 9 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2003 nikt ze znajomych nie ma aparatu/kamery ale ręcze że to działa, cały trik polega na tym: ten model myszki ma wykonaną płytke drukowaną dla przynajmniej dwóch modeli 1) dwa przyciski tata jaką przerobiłem 2) trzy przyciski na płytce jest napisane "SW" co oznacza poprostu swith czyli styk/włącznik, w obudowie wystarczy przykręcić dowolny włącznik zwierny lub lepie mikrostyk lub nawet od innej myszki. Pozatym przeróbka jest na tyle prosta że nie trzeba fotek. :arrow: podejrzewam że z innymi modelami (inni producenci) myszek jest podobnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...