Skocz do zawartości
szpak

Co to moglo byc ??

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj cos dziwnego stalo sie z moim neten .. Mianowicie wszytsko smigalo pieknie az tu nagle zadna www nie nie otwiera poprostu pisze ze nie moze znalesc serwera lol ale gg i radio przez net odbiera .. dodam ze urzywam kazzy .. no mysle zrobie szybko ghostem sys od nowa i bedzie ok ..zrobilem 2 razy i nic dalej to samo ... wymieklem wkurzylem sie zdeczka ..zapodalem ad-aware mysle jakis robak znalazlo 26 wywalilem ale dalej nic to anty wira i tez nic ..

wiec teraz sie pytam czy da sie strony www jakos blokowac przez innych urzytkownikow siec ?? ( podejrzewalem ze to jeden co ma zawsze maly transfer do gry w wdiablo mnie tak ograniczyc chcial) wpadlem do niego zobaczyc co tam dziala no nic wlaczonego nie mial ale w histrori byly adresy stron hakerskich

no ale ze to byla sobota i 19 dochodzial to olalem bo na piwko trzeba wyskiczyc jak wrocilem o 03 to jzu bylo wszytko ok ?? co wy o tym sadzicie jak sprawdzic czy ktos z sieci mi to zrobil taki zart czy moze to jakos prze kazze slyszalem o czyms takim ? ( w kazie web tez sie nei ladowalo ale pliki sie sciagaly pieknie ) ale prezciez nie da sie zablokowac portow www prawda ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

adminem bez serwera ...... a zreszta admin to zla nazwa ja mam na siebei to cale scierwo...... powiem wam cos smiesznego dopiero jednemu z nich molilo i wiecie co powiedzial ze jak tak dalej pojdzie to bedzie zabronione korzystanie z opery nizly z nigo koles musze go odlaczyc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi