kenfollet Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2011 Witam. Znalazłem kilka miesięcy temu w internecie szablon aukcji Allegro, który bardzo przypadł mi do gustu. Aukcja wyglądała tak: MERCEDES C 200 CDI! DUŻA NAWIGACJA! DOSKONAŁY STAN (1633830778) - Aukcje internetowe Allegro Mogłem zmienić nazwę samochodu na pasku u góry oraz wklejałem sobie logo producenta. W zeszłym tygodniu Allegro zmieniło zasady bezpieczeństwa. Teraz mój szablon jest niebezpieczny... Nie mam pojęcia jaki jest to nakład pracy. Chciałbym aby szablon znów zaczął działać tak jak poprzednio wg. nowych zasad Allegro. Czy jest ktoś kto podjąłby się przerobienia szablonu i ile taka usługa by kosztowała? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2011 Ten 'szablon' jest bardzo prosty, zgłoś się do kogokolwiek znającego HTML i zrobi ci to w pół godzinki. Jeżeli nikogo nie znasz to może zgłoś się do ULLISSES'a albo m4r'a, oni piszą na codzień. edit@down Czy ja wiem? Można zaprojektować coś bardziej stylowego, nowocześniejszego i prostszego; ten wydaje mi się trochę tandetny i przypominający strony HTML wykonywane w szkołach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShockY Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2011 Prosty, ale fajny.Zazwyczaj są przeżytki na allegro, a ten jest spoko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...