Skocz do zawartości
pci

Jak kupić monitor ?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam zamiar zakupić monitor, wybór padł na Samsunga 2333t. Teraz nie wiem czy lepiej dołożyć parę zł i zakupić on-line i mieć możliwość zwrotu, czy lepiej osobiście w salonie i zaoszczędzić (bym kupował w pro-line). W sumie chodzi o sub i bad pixele, ktoś się orientuje jak to jest z gwarancją samsunga, i ewentualną reklamacją na taką okoliczność ?? I co radzicie ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam zamiar zakupić monitor, wybór padł na Samsunga 2333t. Teraz nie wiem czy lepiej dołożyć parę zł i zakupić on-line i mieć możliwość zwrotu, czy lepiej osobiście w salonie i zaoszczędzić (bym kupował w pro-line). W sumie chodzi o sub i bad pixele, ktoś się orientuje jak to jest z gwarancją samsunga, i ewentualną reklamacją na taką okoliczność ?? I co radzicie ??

jak kupisz w salonie to nie będziesz mógł oddać na gwarancję? na pewno będzie taka możliwość więc się nie martw. Widzę że monitora do grafiki szukasz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko chyba samsung nie przewiduje gwarancij na 0 bad pixeli, i nie wiem czy na tej podstawie mi przyjma gwarancje. A monitor ogolnie do wszystkiego ale glownie internet/filmy, wiem ze jego jedyna slaba strona sa gry, ale gram sporadycznie, widzialem go w akcij i minimalne smozenie mi nie przeskadza, a dostaje super kolory i czern :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co byś powiedział na LG LED E2260V-PN. Jakość obrazu na wysokim poziomie, dobrze skontrastowana i ładnie odzwierciedlone barwy. A do tego dochodzi ciekawy design i rozsądna cena.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupujesz, ryzykujesz, nie każdy producent daje taką gwarancję na 0 badpix jak np LG, może zakłada, że nić się nie popsuje? xD, niestety tak pięknie to nie będzie, przy produkcji zdarza się zrobić bubla niestety, zupełnie jak przy produkcji żywności, wystarczy że ktoś, człowiek, omylna istota, nie umyje rąk i zabierze się do roboty, bakterie! i tony ogórków idą na kompost, ... pamiętajcie po umyciu rąk, nie dotykamy kranu ręką, tylko łokciem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi