pci Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2011 Mam zamiar zakupić monitor, wybór padł na Samsunga 2333t. Teraz nie wiem czy lepiej dołożyć parę zł i zakupić on-line i mieć możliwość zwrotu, czy lepiej osobiście w salonie i zaoszczędzić (bym kupował w pro-line). W sumie chodzi o sub i bad pixele, ktoś się orientuje jak to jest z gwarancją samsunga, i ewentualną reklamacją na taką okoliczność ?? I co radzicie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malot Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2011 Mam zamiar zakupić monitor, wybór padł na Samsunga 2333t. Teraz nie wiem czy lepiej dołożyć parę zł i zakupić on-line i mieć możliwość zwrotu, czy lepiej osobiście w salonie i zaoszczędzić (bym kupował w pro-line). W sumie chodzi o sub i bad pixele, ktoś się orientuje jak to jest z gwarancją samsunga, i ewentualną reklamacją na taką okoliczność ?? I co radzicie ?? jak kupisz w salonie to nie będziesz mógł oddać na gwarancję? na pewno będzie taka możliwość więc się nie martw. Widzę że monitora do grafiki szukasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2011 tylko chyba samsung nie przewiduje gwarancij na 0 bad pixeli, i nie wiem czy na tej podstawie mi przyjma gwarancje. A monitor ogolnie do wszystkiego ale glownie internet/filmy, wiem ze jego jedyna slaba strona sa gry, ale gram sporadycznie, widzialem go w akcij i minimalne smozenie mi nie przeskadza, a dostaje super kolory i czern :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Merlin85 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 A co byś powiedział na LG LED E2260V-PN. Jakość obrazu na wysokim poziomie, dobrze skontrastowana i ładnie odzwierciedlone barwy. A do tego dochodzi ciekawy design i rozsądna cena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2011 Monitor jak monitor zwykła TN, a monitor jak dla mnie nie ma wyglądać ale działać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malot Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2011 kupujesz, ryzykujesz, nie każdy producent daje taką gwarancję na 0 badpix jak np LG, może zakłada, że nić się nie popsuje? xD, niestety tak pięknie to nie będzie, przy produkcji zdarza się zrobić bubla niestety, zupełnie jak przy produkcji żywności, wystarczy że ktoś, człowiek, omylna istota, nie umyje rąk i zabierze się do roboty, bakterie! i tony ogórków idą na kompost, ... pamiętajcie po umyciu rąk, nie dotykamy kranu ręką, tylko łokciem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Merlin85 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgadzam się, ale jeśli chodzi o firmę LG to podchodzą oni profesjonalnie do klienta tak, ze wszystko mamy wypisane czarno na białym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...