krzysiek0666 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2011 Witam Właśnie składam sobie kompa i mam pytanie odnośnie pamięci ram. Trochę przeglądałem forum i wyczytałem że płyty ASUSA często mają problemy z kompatybilnością z ramem. A więc prosze o rade jakie pamięci mam kupić do podanej w tytule płyty głównej. Dodam że komputer ma służyć głównie do gier. Zakupiłem także procesor AMD Phenom II X4 955 Black Edition. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2011 Wystarczy nie brać płyty Asusa :E Natomiast w kwestii RAMu proponuję standardowo GoodRamy, nie powinny sprawiać problemów bo widziałem już dwa configi z nimi i tą MoBo. Przy czym należy pamiętać, że to kwestia bardzo losowa i nawet pamięci z osławionej listy kompatybilnych kości mogą płycie nie odpowiadać.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...