Marcinas83 Opublikowano 11 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2016 (edytowane) A reszta sprzętu? taka jak w podpisie. Dysk sprawdzony nie ma żadnych bad sektorów. Edytowane 11 Listopada 2016 przez Marcinas83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinas83 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2016 Witam ponownie... problem znów się powtórzył. Trochę poczytałem i już wiem, że trafił mi się felerny model Sapphire HD 7870 Ghz Edition i jedynie co pomaga to reklamacja, a że karta ma już 4 lata i gwarancja była na 2 to teraz muszę się z tym męczyć. Pewnie za jakiś czas wystawię ją na alledrogo jako uszkodzoną i trzeba będzie kupić inną... a już myślałem, że jak kupię inną kartę po byłym GF 88GTS ( którego dopadł problem z kulkami pod chipem ) to uniknę problemu celowego postarzania produktu . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...