Kgrott Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 Witam, posiadam taki oto zestaw intel i7 2600 4x3,4 ghz geforce gtx 550 ti 8 gb ram płyta główna msi h61mu-e35 windows 7 64 bit zasilacz modecom 600w czy doradzalibyście mi zmianę zasilacza? będe wdzięczny za szybką pomoc, Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackMachine Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 Specyfikacja komputera wskazuje na to, iż był on kupowany na allegro jako cały zestaw, zgadza się? Co do zasilacza - jaki to dokładnie model? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kgrott Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 Świetna dedukcja :D ,zgadza się komputer kupowany na allegro (bałem się samemu składać) model zasilacza: modecom FEEL 1 600ATX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 Tak zmien zasilacz. Ile bys chcial przeznaczyc na ten zasilacz zielonych ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackMachine Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 Swoją drogą na Twoim miejscu bym się nie cieszył, przeczytaj to: Chcesz kupić komputer na Allegro lub w supermarkecie? Koniecznie przeczytaj! - Forum Actionum Nie warto kupować gotowych zestawów z allegro, zawsze można poprosić o pomoc na forum. Dostałbyś zestaw 3 razy bardziej wydajny i opłacalny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kgrott Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 Dzięki będę wiedział na przyszłość. Na zasilacz nie planuje się ograniczać finansowo, aczkolwiek nie potrzebuje zasilacza za 600zł dam tyle ile będę musiał, w związku z tym czy możecie mi coś poradzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...