modoc Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2011 (edytowane) Witam właśnie włączyłem swojego lapa z rana i patrzę a tu coś takiego zamiast obrazu. Czy to mogła grafika paść czy co. Dźwięk ładowanej windy było słychać. Asus F3S Zdjęcie Edytowane 18 Czerwca 2011 przez modoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jesus79 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2011 Na 99% będzie potrzebny reballing. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrodoPL Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2011 (edytowane) Gwoli serwis walniętego podzespołu :) Znajdź jakiś dobry serwis, który zna się na rzeczy i oddaj im notebooka :) (do naprawy, rzecz jasna) Edytowane 20 Czerwca 2011 przez FrodoPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martines098 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2011 Mógł też paść inwenter. Z i co do serwisu byłem niedawno na praktykach i wiem jak wygląda ta naprawa. Uważaj aby ciebie nie zrobili w balona bo ta naprawa polega na podgrzaniu rdzenie gorącym strumieniem powietrza w 75% to sie udaje a 25% jest wylutowanie grafiki i tylko za pomocą maszyny jest wstawienie nowej. Wiec znajdź taki serwis co daje ci gwarancje po naprawie minimum 3 miechy bo wiem że po takim czymś nawet po kilku dniach robi sie to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...