grzegorzz Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2011 Szukam sobie porządnej płytki pod i5 2600k - do oc, raczej pod 2 grafy. Niby porządnym rozwiązaniem jest Asus Maximus - Asus Maximus IV Extreme 3.0 Intel P67 - Płyty główne - Asus Maximus IV Extreme 3.0 Intel P67 cena od 1166.90zł ale niedawno trafiłem na EVGA - DDR2.PL :Gskill,EVGA,Intel,Asus,Corsair - Strona główna jednak nie wiem jak to się ma do Asusa. Zastanawia mnie również to, czy jest sens ładować więcej kasy, skoro taniej można dostać Asusa P8P67/Z68. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 18 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2011 Też mnie zastanawia po co przepłacać skoro 5GHz jest osiągalne nawet na P67 Pro i UD3P czyli najniższych i poobcinanych modelach czego świadkiem są hwbot i extremesystems. Extreme4 i 6 zapewnia już komfortowe OC i warunki z niego wynikające. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...