azyl Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 mam taki problem - ostatnio przestalo dzialac w mojej myszy podwojne klikniecie ( chyba po wymienieniu baterii ) lewy przycisk dziala ale nie moge podwojnie kliknac proze o pomoc !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Jeżeli masz ją długo to pewnie przyszedł na nią czas :cry: U mnie było podobnie tylko, że po 4 latach używania myszy nie mogłem kliknąć pojedynczo :!: (zmiana prędkości podwójnego kliknięcia w panelu nic nie pomogła). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 ale ja ja mam od 2 miechow 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Spróbuj zmiany prędkości podwójnego kliknięcia w panelu sterowania. Jak nie to reklamacja ... i problem z głowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 zrobione - trzeba bylo pogrzebac w ustawieniach dzieki za rady :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...