Szakalowski Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2011 (edytowane) Witajcie! :) Planuję kupić netbooka i chcę to zrobić jak najtaniej, ale jest jedna rzecz, na której bardzo mi zależy - bateria musi trzymać przynajmniej 11 godzin. Dlatego mój wybór padł na ASUS EEE PC 1015p, dziwne jest tylko to, że nie mogę go znaleźć w TOPowych sklepach - praktycznie jest tylko na allegro. Zwracam się do Was z prośbą o opinie lub propozycje, jakie netbooki z pojemną baterią możecie polecić? Oprócz EEE PC zastanawiałem się także nad Samsungiem, nie wiem co wybrać więc liczę na pomoc tych, którzy już wybrali lub mieli z jakimś modelem do czynienia. Cena to maksymalnie 1300-1400 zł, natomiast najlepiej byłoby jak najtaniej. Netbook będzie "katowany" aplikacjami biurowymi typu edytor tekstu, jak i aplikacjami do tworzenia figur geometrycznych np. CaRMetal. Edytowane 20 Czerwca 2011 przez Szakalowski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...