aaasd Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2011 Na przyszly tydzien kupuje laptopa firmowego, wazna jest dla mnie gwarancja i serwis gwarancyjny. Laptop bedzie uzywany do grania(nowe tytuly: wiedzmin 2, CoD, gothic nowy i tego typu podobne), ogladania filmow, aplikacji biurowych, moze czasem cos z grafika porobic (2d) bateria nie musi byc super hiper cool, ale zeby przy ogladaniu filmu ze 2-3h wyciagala zastanawiam sie nad mozliwoscia ogladania filmow hd(podlaczanie przez kabel do tv) ale to bardzo rzadko bym uzywal o ile w ogole(wiec to mozna spokojnie jako dodatek traktowac) Bardzo wazne dla mnie jest zeby mial dobrze rozmieszczone wejscia na usb, przynajmniej 2-3 z boku obudowy w pozycji pionowej!(zeby gdzies z tylu mi nie wpychac), wazne dla mnie jest rowniez aby posiadal podswietlana klawe i czytnik kart co do usb przyzwyczailem sie do lenovo c200 (bardzo dobrze rozlokowane) w cenie do okolo 3,5k chcialbym sie zmiescic z systemem operacyjnym i jakas torba na tego lapka oczywiscie nie chce zeby ten lap wygladal jak z kosmosu, zwykly design bez jakichs wodotryskow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unpure Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2011 MSI GX740-433XPL 17,3" 1440x900 - Notebooki - MSI GX740-433XPL 17,3" 1440x900 cena od 3279.83zł ten jest spoko.Ma matową matrycę , Radeona 5870 i procka i7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...