Viners Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2011 Potrzebuję monitor który będzie obsługiwał FullHD, będę go używał głównie do grania i filmów, żadnej obróbki zdjęć ani nic w tym stylu. Nie zależy mi też na wbudowanych głośnikach. W moim poprzednim temacie dostałem kilka ciekawych propozycji ciekawych monitorów, jednak teraz gdy jestem gotów kupić ten monitor troszkę droższy (lepszy?) to nie wiem który wybrać. Mój budżet na monitor to max. 600 PLN. Mam na oku obecnie 3 monitory: Samsung BX2231, Samsung BX2250 i monitor którego wiele dobrych recenzji przeczytałem niedawno, a też jest w tej kategorii cenowej - HP 2310ei. Chciałbym wiedzieć który z tych monitorów najbardziej warto kupić, i także co myślicie o HP 2310ei, bo Samsunga już polecono mi na tym forum a o HP nikt tu nie wspominał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Merlin85 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2011 A może, któryś z LG? Np. LG E2360V-PN. Jest to monitor Full HD w wysokim kontraście co daje bardzo ładną jakość obrazu. Jeśli chodzi o cenę to jest całkiem rozsądna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2011 Rozumiem że do 750zł nie ma szans dołożyć? Wtedy kupiłbyś coś naprawdę fajnego - Della U2311H na matrycy IPS :) http://www.x-kom.pl/p/55979-monitor-lcd-23-dell-u2311h-czarny.html 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malot Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2011 parametry wyglądają podobnie, hpek ma dvi, a samsungi mają tylko hdmi, przejściówka coś ponad 20 zł kosztuje, myślę, że do 600zł spokojnie można coś znaleźć, ten hpek i LG mają 23 cale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość logistyk Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2011 Faktycznie ten LG E2360V-PN to ciekawa propozycja. Już wcześniej spotkałem się z pozytywnymi opiniami na jego temat. Jest to przyzwoity sprzęt za naprawdę rozsądne pieniądze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2011 Faktycznie ten LG E2360V-PN to ciekawa propozycja. Już wcześniej spotkałem się z pozytywnymi opiniami na jego temat. Jest to przyzwoity sprzęt za naprawdę rozsądne pieniądze. Nic specjalnego w tym modelu nie widzę. Ma najtańszego typu matrycę TN i brak overdrive. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...