Skocz do zawartości
Viners

Monitor 1080p do gier i filmów

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebuję monitor który będzie obsługiwał FullHD, będę go używał głównie do grania i filmów, żadnej obróbki zdjęć ani nic w tym stylu. Nie zależy mi też na wbudowanych głośnikach.

W moim poprzednim temacie dostałem kilka ciekawych propozycji ciekawych monitorów, jednak teraz gdy jestem gotów kupić ten monitor troszkę droższy (lepszy?) to nie wiem który wybrać.

Mój budżet na monitor to max. 600 PLN.

Mam na oku obecnie 3 monitory: Samsung BX2231, Samsung BX2250 i monitor którego wiele dobrych recenzji przeczytałem niedawno, a też jest w tej kategorii cenowej - HP 2310ei.

Chciałbym wiedzieć który z tych monitorów najbardziej warto kupić, i także co myślicie o HP 2310ei, bo Samsunga już polecono mi na tym forum a o HP nikt tu nie wspominał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może, któryś z LG? Np. LG E2360V-PN. Jest to monitor Full HD w wysokim kontraście co daje bardzo ładną jakość obrazu. Jeśli chodzi o cenę to jest całkiem rozsądna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie ten LG E2360V-PN to ciekawa propozycja. Już wcześniej spotkałem się z pozytywnymi opiniami na jego temat. Jest to przyzwoity sprzęt za naprawdę rozsądne pieniądze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie ten LG E2360V-PN to ciekawa propozycja. Już wcześniej spotkałem się z pozytywnymi opiniami na jego temat. Jest to przyzwoity sprzęt za naprawdę rozsądne pieniądze.

Nic specjalnego w tym modelu nie widzę. Ma najtańszego typu matrycę TN i brak overdrive.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi