Tomeczek Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2011 Czy mozesz mi ktos pomuc doradzic ?????potrzebuje pomocy poniewarz zakupilem dysk SSD ssd Ocz vertex 3 120 Gb zainstalowalem Windows 7 64 bit i mam powarzne problemy bo system nie jest stabilny jak probuje zrobic test CrystalDiskMark to po chwili mam Blue Sceny i komp sie wylacza co to moze byc ????? jak myslicie posiadam plyte Asus Rampage III Extreme i SSD podlaczylem pod port SATA 6 Gb/s czy czegos mi brakuje czy moze cos mam w biosie ustawic czekam na odpowiedz dzieki Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2011 Poważny problem to masz z ortografią. Zainstaluj przeglądarkę z opcją sprawdzania pisowni (Google Chrome, Firefox, Opera). Zakładaj tematy w odpowiednich działach, ten temat w "co kupić?" nie miał najmniejszej racji bytu. Założyłeś temat, trzymaj się tematu, nie kopiuj postów do innych tematów. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2011 Duplikat do Wszystko o SSD -- FAQ 1. Strona! - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne - strona 163 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...