ZotaK Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2011 Czy wyżej wymieniona pasta jest dobra? Ojciec dostał ją za darmo w komputerowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exon Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2011 Nie jest to topowy produkt ale lepsza niż oryginalna no i jeszcze za darmo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZotaK Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2011 A opłaca mi się nią wymieniać na Revoltec Thermal Grease? Miałem zamiar jutro jechać do komputronika po nią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exon Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2011 Tak bardzo wydajna pasta sam używałem polecam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...