Drunk_ZoZol Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2011 Witam. Pewnie parę osób z forumowiczów kojarzy konsolę Dreamcast, zastanawiam się co jeszcze mogę przejść na niej poza głównymi tytułami. Co jest godne polecenia, co wyszło jeszcze na tą konsolkę? Sonic Adventure 1 i 2 w 100% przeszedłem, Resident Evil Code Veronica - przechodzę, niebawem kupię Extreme Sports, gdyż w demo zagrywałem się godzinami te ponad 10 lat temu... Jakie Wy gry przeszliście i polecacie poza głównymi tytułami? Jakieś mniejsze bądź mniej znane produkcje? Space Channel 5 mnie nie zainteresował jbc. ani żadna gra taneczno-muzyczna tego typu ;) Co jeszcze mogę dokupić? Tytuły w które grałem (i gram): Sonic Adventure 1 i 2 Jet Grind Radio Biohazard/ Resident Evil: Code Veronica Unreal Tournament Quake 1 i Arena Soul Calibur Spider-Man (pierwsza, dwójka jakoś mi nie podeszła) Extreme Sports Sega Rally Wszystkie tytuły które zapadły Wam w pamięć wymieniajcie :) Chcę sobie przypomnieć jak wyglądały i wciągały gry tamtych lat :) BTW. Jeżeli ktoś z Was posiada oryginalne gry na tą konsole bądź sprzęt (pady, VMU, Vibration Packi, wędki, klawiatury itp.) i chciałby je spieniężyć, to proszę o PM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2011 Shenmue Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2011 - Metropolis Street Racer - THPS, THPS2 - Shenmue, Shenmue II - Rayman 2 - Dead or Alive 2 - Marvel vs. Capcom 2 - Crazy Taxi - Legacy of Kain: Soul Reaver Jeśli lubisz jRPG to jeszcze: - Skies of Arcadia - Grandia II pewnie jeszcze coś by się znalazło ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2011 THPS - zapomniałem o nim, ale głównie chodzi mi o Dreamcasta, nie o gry multiplatformowe ;) MSR - grałem - nie zaciekawiło mnie zbytnio, nie wiem czemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Atrus Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2011 (edytowane) Virtua Tennis 1&2,18Wheller Truck,NHL 2k2,Street Fighter 3rd Strkie,Zombie Revenge and many more! Edytowane 25 Czerwca 2011 przez Atrus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulitry Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2011 Dreamcast Games at Metacritic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2011 Dreamcast Games at Metacritic Przejrzałem parę gier, większość grałem i w dodatku multiplatformy. Poza tym - parę tytułów ma 9+ a średnia wyciągnięta z opinii... 7 użytkowników. Nie, to nie są realne dane. ;) Btw. Ktoś grał w jakieś gry homebrew? Gry kupuję oryginalne, ale czemu miałbym nie skorzystać z gier tworzonych przez ludzi po ponad 10 latach posiadania konsoli? :> Sam nic ciekawego nie znalazłem, ale może Wy w coś graliście? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulitry Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2011 parę tytułów ma 9+ a średnia wyciągnięta z opinii... 7 użytkowników. Nie, to nie są realne daneMetascore to średnia z serwisów i prasy. Z kolei Userscore najlepiej ignorować ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koli84 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 Jak dla mnie to szczerze mogę ci polecić: - Silver - Ikarauga - Unreal (za FPP nie przepadam, za to na DC spędziłem przy nim tygodnie!) - Skies of Arcadia - Phantasy Star Online - Soul Calibur - i tu tytułu nie pamiętał, ale takie typowe wyścigi arcadowo futurystyczne z postaciami z kreskówek WB... super sprawa Ogólnie DC posiada mase dobrych, nawet na dzisiejsze standardy gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...