Skocz do zawartości
Maly1920

Weryfikacja zestawu do gier.

Rekomendowane odpowiedzi

Procesor : AMD Athlon x3 450 - 3,2GHz

Płyta Główna : MSI 870-C45 AM3 DDR3 Core Unlock

Ram : Good Ram 2x2GB (DDR3, 1333mhz)

Zasilacz : Corsair 430W

Jest to dobry zestaw? W procku próbowałbym odblokować 4 rdzeń, myślę że może się udać.

Karty graficznej na razie brak ale zależy od funduszu, myślałem nad GTS450 ale 400zł będzie chyba trochę ponad budżet. Na PC chciałbym grać w nowe gierki na średnich detalach. (Nie chce full hd, detalów tylko komfortową grę np. Crysis2, Wiedźmin 2).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Procesor : AMD Athlon x3 450 - 3,2GHz

Płyta Główna : MSI 870-C45 AM3 DDR3 Core Unlock

Ram : Good Ram 2x2GB (DDR3, 1333mhz)

Zasilacz : Corsair 430W

Jest to dobry zestaw? W procku próbowałbym odblokować 4 rdzeń, myślę że może się udać.

Karty graficznej na razie brak ale zależy od funduszu, myślałem nad GTS450 ale 400zł będzie chyba trochę ponad budżet. Na PC chciałbym grać w nowe gierki na średnich detalach. (Nie chce full hd, detalów tylko komfortową grę np. Crysis2, Wiedźmin 2).

Jak do gier to postawił bym na mocniejszą grafikę- myślę że nawet używany gtx 460 zrobił by sporą różnicę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi