Meev Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2011 Witam, Zachcialo mi sie zmieniac konfiguracje mojego LC i teraz mam nastepujacy problem ... Po ponownym podlaczeniu okazalo sie, ze pompa nie dziala. Kiedy porusze przewodami wychodzacymi z jej obudowy (obok regulatora predkosci) zadziala, jednak kiedy je puszcze znowu przestaje :? Pompa to Swiftech MCP655 vario. Czu ktos moze mial taki problem i udalo mu sie to naprawic? Czy da sie dostac do srodka tej pompy w celu ewentualnego przylutowania przewodow? Bardzo prosze o pomoc, "troche" mi szkoda kasy na nowa pompe :mur: Z gory dziekuje z pomoc :rolleyes: ps. przepraszam za brak polskich liter ale system mi na nie nie pozwala :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2011 Pewnie przewód się oderwał. Rozbierz pompkę przulutuj i złóż, bedzie OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meev Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2011 Tez tak wlasnie pomyslalem ale jak sie do niej dostac do srodka ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2011 Wprawdzie nie swif ale powinno pomóc: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meev Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2011 Bardzo dziekuje, pomoglo :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...