HQ12 Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 hahahahahah nowa sanda pokazuje u mnie taka oto zecz ;-P ciekawe jak ona to sprawdza bo wydaje mi sie ze plyta niema czujnikow?? w biosie niem nic a ona twierdzi ze jestem geniuszem chodzenia a/c ))))[/img] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Na radiatorze zamocowane są dwa wiatraczki turbinowe (tak sie chyba nazywają). wciągają powietrze bokiem a wydmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>ąspodem. Podobnie jak w suszarkach do włosów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Przez te upały to ja mam 27 stopni w chacie :( , a na procu temperatura podniosła się o 6 stopni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 U mnie w chacie jest 28, w budzie mozna juz jaka smarzyc :lol: 39, a na procku az 54. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 U mnie średnio 50 , ale czasem dochodzi nawet do 53 :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Ech ja musze otworzyc obudowe zeby sobie pograc :) 51C po graniu w Qwaka, a 37C na necie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Ja mialem dzisiaj przy włączonym UD 65 stopni :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Ja po 3 godzinach łorkraft 3 i kłejk 3 przez kolejne 2 godz. mam 43st C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Boyco... machnij sobie do obudowy jakis wiatrak wyciagowy 80x80 mm (najlepiej wolnoobrotowy zeby nie warczal), przeciez to Ci juz zostanie nawet jak zupgradujesz swojegoi grzyba. Ja na swoim ponizej mam 47-48 po porzadnym nagrzaniu, a w gorace dni to nawet 51 sie zdarzylo. Sprobuj - warto... Aha cooler - Jamicon :? aluminiowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 mi wczoraj mój dureń pobił rekord. po graniu w GTA3 miałem 43stopnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 ja aktualnie mam 46* na moim tb 1,2 chłodzonym volcano 7+ + 2x 80x80 w obudowie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...